Coen ontzorgt met compleet IT-pakket

Met zijn brede dienstverlening kan Coen klanten volledig ontzorgen op het gebied van kantoorautomatisering. Naast de levering van hardware zorgt hij voor het systeembeheer, onderhoud en service. U heeft daarbij altijd één vast aanspreekpunt: Coen.

Onderhoud en service

Ook het onderhoud, beheer en de service voor uw netwerk is bij Coen in goede handen. Hij is Microsoft-partner en u kunt hem altijd persoonlijk bellen: écht 24-7! Zonder kleine lettertjes of meerkosten en in de regio Breda zonder voorrijkosten. Zo heeft u altijd direct contact met een specialist van hetzelfde niveau als engineers bij grote automatiseringsbedrijven. Dus grote expertise met de voordelen van een kleine dienstverlener. Zo krijgt u altijd snel antwoord. Vaste klanten worden met kleine problemen kosteloos geholpen. Want Coen vindt goede service heel belangrijk.

Softwareadvies & SPLA

Om meer rendement te halen uit uw software geeft Coen advies over aanschaf van softwarepakketten, als aanvulling op de vaste serversoftware. Een pakket in één keer afkopen, is vaak het meest voordelig. Soms kan leasen per maand met een SPLA (Services Provider License Agreement) ook interessant zijn. Coen maakt dit mogelijk en denkt graag met u mee. Met een SPLA benut u voor een vast, laag bedrag per maand de meest geavanceerde software van Microsoft. Die was eerder alleen voorbehouden aan grote organisaties. Wilt u meer weten? Vraag het Coen!

Onze voorkeur software

  • acronis autodesk bitdefender
  • windows10 exchange kaspersky
  • malwarebytes office365 sql
  • vmware windows-server windows-server

Veiligheid

Coen zorgt dat u altijd veilig kunt werken en de baas blijft over uw eigen data (op uw eigen server). Hij maakt daarbij gebruik van de beste software voor back-ups (Acronis) en uw bescherming tegen virussen en op internet (Kaspersky).