Hardwarespecialist voor de beste oplossing

Hardwarespecialist voor de beste oplossing

Coen is specialist in hardware en levert alles wat nodig is voor uw netwerk: de server, bekabeling, pc’s, printers en andere randapparatuur. Hij stelt hoge eisen aan producten en dus aan zijn toeleveranciers. Alles voor het hoogste doel: een uitmuntende oplossing voor iedere klant.

Wij werken onder andere met:

skikksynology ubiquiti zyxel

Zelfbouw en bekabeling

Voor de beste oplossing bouwt Coen als hardwarespecialist de servers en pc’s bijna altijd zelf. Zo kan hij maatwerk leveren en de prijs en prestaties perfect afstemmen op uw wensen. Indien nodig wordt ook A-merk apparatuur ingezet. Zo krijgt u het beste uit twee werelden. Voor hergebruik van uw bestaande hardware kunnen upgrades worden uitgevoerd. Zo gaat geschikte, bestaande apparatuur nog lang mee. Coen is bovendien specialist en Ziggo-partner op het gebied van bekabeling en verbindingen. 

Uw eigen server

Coen heeft veel verstand van cloud-oplossingen, maar voor veel organisaties is een eigen server nog altijd de beste en meest efficiënte oplossing. U kunt de capaciteit van uw eigen server volledig zelf benutten en Coen zorgt daarbij voor maximale performance van uw netwerk. Zo blijft u altijd de baas over uw eigen data. Ook op afstand – thuis of onderweg – zijn documenten en e-mail op uw server natuurlijk uitstekend én veilig toegankelijk, bijvoorbeeld als remote desktop.

Speciale pc’s & CAD

Voor pc’s met specialistische kwaliteiten kunt u uitstekend terecht bij Coen. Als hardwarespecialist bouwt hij zelf hoogwaardige maatwerk pc’s, afgestemd op uw wensen. Hier wordt bijvoorbeeld veel gebruik van gemaakt door CAD-afdelingen die nieuwe CAD-pc’s nodig hebben.