Dit is Coen!

Foto van Coen

Volledige naam: Coen Sleeuwenhoek
Leeftijd: 21 jaar
IT-ervaring: 37 jaar
Woonplaats: Breda

Dit is Coen, zelfstandig IT-specialist. “Ik begon op mijn 18e als systeembeheerder en werkte daarna als HP-ondersteuner en ontwikkelaar van CAD-software. Op mijn 25e begon ik mijn eigen bedrijf als zelfstandig IT-dienstverlener. Zo kan ik mijn visie op mijn vak het best in praktijk brengen. Ik streef altijd naar de beste oplossing voor klanten, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik werk vanuit huis, zonder overheadkosten. Zo blijven de kosten voor klanten laag. Ik heb uiteindelijk alleen mijn auto, pc en gereedschap nodig. En uiteraard mijn IT-kennis.”

Wat willen jouw klanten?

“Een goed netwerk, dat altijd goed werkt, tegen lage kosten. Ze komen bijna altijd bij mij terecht via mond-tot-mondreclame. Dat vind ik een goed teken. Het begint vaak met een probleem. Ze komen bij mij voor de oplossing en blijven dan meestal klant. Ik merk dat ze mijn aanpak waarderen: nuchter, daadkrachtig en professioneel, maar ook persoonlijk. Ik ben voor hen niet helemaal collega, maar ook niet alleen leverancier. Iets er tussenin. En ze kunnen mij echt ALTIJD bellen. Dat waarderen ze.”

Wat kenmerkt Coen?

“Schoenmaker blijf bij je leest, zeg ik altijd. Als hardwarespecialist en systeembeheerder doe ik bepaalde dingen daarom heel bewust niet. Ik ben geen applicatiebeheerder, bouw geen websites en realiseer geen telefonieoplossingen. Daar zijn andere specialisten voor. Ik adviseer meestal ook geen cloud-oplossing. Want voor mijn klanten is dat vaak niet de beste oplossing. En daar streef ik altijd naar: een uitmuntend resultaat. De oplossing zoals ik die voor mijzelf zou realiseren. Zo krijgt een oplossing mijn stempel.”

Wilt u meer weten?

Bel of mail Coen!